Uddevalla kommun hyllar insatser i futsal

I samband med träningsmatchen mellan IFK Uddevalla och IK Oddevold på lördag 18 mars uppmärksammar Uddevalla kommun klubbarnas mästerliga insatser i futsal.

IFK Uddevalla Futsal är svenska mästare i futsal.

IFK Uddevalla Futsal vann guld i Helsingborg. Foto: IFK Uddevalla Futsal

Innan träningsmatchen sätter igång kommer kommunstyrelsens ordförande Ingemar Samuelsson och kommunstyrelsens förste vice ordförande Evy Gahnström att vara på plats för att hylla klubbarna.

IFK Uddevalla Futsal är svenska mästare i futsal efter finalmatchen i Helsingborg arena
den 4 mars. Ungdomslaget U17 från IK Oddevold Futsal vann silver i futsal-SM den 5 mars.

- Det här är strålande insatser från våra lokala idrottsklubbar, de är bra exempel på den bredd och det engagemang som finns hos våra föreningar. Därför vill vi visa klubbarna vår uppskattning. Jag hoppas att många uddevallabor tar chansen och hyllar lagen tillsammans med oss på lördag, säger Ingemar Samuelsson, kommunstyrelsens ordförande.

Tid och plats: Lördag 18 mars klockan 14.00, Thordéngården, Uddevalla.