Se Threshold - en dansföreställning på is

Torsdag 20 januari kan du se föreställningen Threshold med Le Patin Libre - friktionsrebeller på hal is, i Fridhemshallen. Välkommen att se en ensemble i en dansföreställning som visar prov på ett fotarbete som ristar och skivar isen under sig.

Dansare i ljusa kläder och skridskor gör en pose på is

Le Patin Libre i dansföreställningen Threshold. Pressbild: Rolline Raporte.

Sist Le Patin Libre turnerade med Dansnät Sverige blev det en publiksensation. Nu återvänder de till Sverige med sitt hänförande verk Threshold. Gemensamt skapar de spår av mönster när de glider framåt och bakåt, hypnotiskt som ett svängande fickur. Med en kombination av atletisk virtuositet och glädjande fysikalitet seglar de fram genom sina frusna luftmoln till andetag.

Välkommen att uppleva dansföreställningen Threshold!

Tid och plats: Torsdag 20 januari klockan 18.00, Fridhemshallen i Uddevalla. Dansföreställningen är cirka 50 minuter. Föreställningen turnerar med Dansnät Sverige.

Biljetter och krav på vaccinationsbevis

Biljetter kostar 40 kronor och köps via nortic.se

Vi följer de restriktioner som gäller. Alla från 18 år och uppåt ska visa giltigt vaccinationsbevis och legitimation. Håll gärna koll på hemsidan uddevalla.se/dans innan arrangemanget med tanke på eventuellt nya restriktioner eller förändringar.