Barnkultur

Offentlig kultur

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet, både på skoltid och fritid. Enheten offentlig kultur arrangerar offentliga teater-, musik- och dansföreställningar, cirkusskola och mycket annat i samarbete med bland annat biblioteken, Bohusläns museum och Regionteater Väst. Nu i pandemitider förhåller vi oss såklart till de regler som finns för publik med mera, vilket innebär att det är färre offentliga arrangemang än vanligt.

Kultur i skolan

Vi samarbetar också med grundskolans utvecklingsenhet som ansvarar för kultur i skolan som verkar för att kultur och skapande ska vara ett naturligt verktyg i lärandet.

Barnkultur 2021

Med anledning av coronapandemin och den fortsatta ovissheten i vart det tar vägen, och hur vi kommer kunna arrangera för en offentlig publik, så trycker vi inget barnkulturprogram för hösten så som vi brukar.
De arrangemang som vi ändå kommer att kunna genomföra berättar vi om här nedanför. De kan bokas med kort framförhållning, så kika in här lite då och då för den allra senaste informationen! Följ oss gärna på facebook och Instagram också. Där lägger vi också ut information när det är något på gång!


Illustration Jenny Funestad

Aaooii

Sagofen Isadora

För bäbisar 0-12 månader
Längd cirka 20 minuter

Fredag 10 december
Klockan 13.00
Ljungskile bibliotek
Boka biljett från 3 december på Ljungskile bibliotek, telefon 0522-69 53 47.

Aaooii är en nästan ordlös föreställning för de allra yngsta.
Föreställningen är uppbyggd på ”happenings”, så som bollen som flyger, en fjäril viftar förbi, färger, många färger. Rosa, orange och lila. Fjädrar, hopp. Och ett hopp till!

Fler barnkulturarrangemang kommer! Välkommen tillbaka hit inom kort igen!

Instagram & Facebook

På facebook har barnkulturen ett konto: Barnkultur i Uddevalla. Där lägger vi ut info om arrangemangen när vi har biljettsläpp, samt om det tillkommer arrangemang som inte är med i det tryckta barnkulturprogrammet.

Vi finns också på Instagram: @kulturlivet. Följ det med vetja! Där handlar det inte bara om våra barnkulturarrangemang, utan om kultur för alla åldrar som vår enhet offentlig kultur arrangerar.

Till eder tjänst och med hopp om ett gott kulturliv för alla Uddevallare!

Kontakt

Charlotta Byberg, +46 522‑69 61 11

Kultursamordnare

charlotta.byberg@uddevalla.se

Kultur och fritid Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00