Barnkultur

Barnkulturprogram

Vi har bokat många härliga arrangemang och ser fram emot en fantastisk barnkulturvår 2024! Om du vill ha ett tryckt barnkulturprogram så är du varmt välkommen att hämta det på något av våra bibliotek.

Enkät om barnkulturen

Svara på vår enkät om barnkulturen!

Vi tycker så klart att barnkultur är något av det viktigaste och roligaste som finns. Men vad tycker du? Det vill vi veta! För vad är våra arrangemang utan dig, vår publik? Ingenting! Så – under hösten 2023 och våren 2024 finns en enkät här. Enkäten vänder sig till dig som är vuxen och går på offentliga barnkulturarrangemang i Uddevalla tillsammans med barn som är mellan 0–12 år. Vi ser fram emot att få veta mer om vad du tycker!

Offentlig kultur

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet, både på skoltid och fritid. Kultur och fritid arrangerar offentliga teater-, musik- och dansföreställningar och mycket annat, främst på våra bibliotek men också i samarbete med bland annat Bohusläns museum och Regionteater Väst.

Kultur i skolan

Vi samarbetar också med grundskolans utvecklingsenhet som ansvarar för kultur i skolan som verkar för att kultur och skapande ska vara ett naturligt verktyg i lärandet.

Instagram & Facebook

På facebook har vi ett kontor för barnkulturen: Barnkultur i Uddevalla. Där lägger vi ut info om arrangemangen när vi har biljettsläpp.

Vi finns också på Instagram: @kulturlivet. Följ det med vetja! Där handlar det inte bara om våra barnkulturarrangemang, utan om kultur för alla åldrar.

Till eder tjänst och med hopp om ett gott kulturliv för alla Uddevallare!

Kontakt

Charlotta Byberg, kultursamordnare

+46 522‑69 61 11

charlotta.byberg@uddevalla.se

Kultur och fritid

Varvsvägen 1

451 81 Uddevalla

Förslag på sidor