Råd och riktlinjer för måltiden

Måltidsservice använder sig av Livsmedelsverkets rekommendationer och råd för mat. Därutöver har vi en hög kostkompetens med utbildad, erfaren kökspersonal (kockar och köksbiträden) och fler kostekonomer i chefsledet.

Mat och måltider betyder så mycket

Maten gör att vi överlever rent fysiskt och ger oss även tillfredsställelse för andra sinnen. Doft och smakupplevelser, ett välkommet avbrott i skoldagen och kanske dagens största höjdpunkt för den som är äldre och inte längre så aktiv. Socialt och kulturellt utbyte vid matbordet är viktigt för alla och en möjlighet för fostrande och lärande för de yngre och en återblick med minnen och smakupplevelser för våra äldre.

Vårt mål är att först och främst servera mat som är god.

"God mat som landar i magen ger kraft och näring under dagen"


Kontakt

Margreth Lyngstam, +46 522‑69 70 86

Enhetschef

margreth.lyngstam@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Karin Nilsson, +46 522‑69 70 88

Enhetschef

karin.nilsson@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Ulrika Eriksson, +46 522‑69 74 75

Enhetschef

ulrika.eriksson@uddevalla.se

Östrabo Yrkes (köket) Agnebergsgymnasiet (köket)

451 81 

UDDEVALLA

Helene Jorfors, +46 522‑69 61 47

Kökschef

helene.jorfors@uddevalla.se

Äsperödsskolan Gräsholmsvägen 6

45134 

UDDEVALLA

Jill Marcusson, +46 522‑69 73 59

Projektledare

jill.marcusson@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Helena Fritzén, +46 522‑69 53 75

Enhetschef

helena.fritzen@uddevalla.se

Samhällsbyggnad Varvsvägen 1

45181 

UDDEVALLA

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00