Arbeta som röstmottagare på valdagen

Alla platser inför valet den 9 september är tillsatta. Vintern 2018 startar vi bemanningen inför valet till Europaparlamentet den 26 maj 2019. Välkommen att återkomma med en intresseanmälan då.

På valdagen den 9 september tjänstgör fyra till sju röstmottagare i varje vallokal, samt en ordförande och vice ordförande som leder och fördelar arbetet. Arbetet som röstmottagare kräver ett hjälpsamt och vänligt arbetssätt, en förmåga att vara serviceinriktad, samt höga krav på noggrannhet. Du ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert. Vallokalerna har öppet 8.00-20.00.

Du tjänstgör från cirka klockan 07.30 tills dess att rösterna är räknade, vilket kan bli sent på kvällen. Arvodet som utgår inkluderar semesterersättning och obligatorisk utbildning. Respektive uppdragsarvode finns under uppdragsbeskrivningen.

Alla röstmottagare genomgår en obligatorisk utbildning, såväl nya röstmottagare som de som arbetat i tidigare val.

Kontaktcenter, telefon 0522-69 65 50
kommunen@uddevalla.se