Ajankohtaisia tapahtumia suomen kielen hallintoalueella

Tietoa COVID-19 -tartuntatautiepidemiasta ja koronaviruksesta suomeksi:

Suomenkielistä tietoa epidemiasta Folkhälsomyndigheten -viranomaisen sivuilla

Sisuradion suomenkieliset epidemiaa koskevat sivut

La 17. lokakuuta klo 11:00-15:00: Mukulat-lastentapahtuma Uddevallan Kaupunginkirjastolla

klo 11:00: Muumi-tarinoita, Berättelser ur Trollkarlens hatt. Kieli: ruotsi/suomi, ikäsuositus: 4-8 v., kesto n. 25 min. Liput varattava etukäteen 6/10 lähtien Uddevallan kaupunginkirjastolta, puh. 0522 696503.

klo 11:30: Askartelua

klo 13:00: Mukulat-seikkailu: Lähde mukaan jännittävälle seikkailulle etsimään aarretta. / Mukulat-äventyr: Följ med på ett spännande äventyr och hjälp till att hitta skatter.

Ke 2. joulukuuta klo 12:00-13:00: Kirjailijavierailu Susanna Alakoski

Paikka: Kaupunginkirjasto, Södergatan 26

Susanna Alakoski debuterade 2006 med romanen Svinalängorna, som belönades med Augustpriset och blev pjäs och film. Sedan dess har hon varit redaktör för uppmärksammade antologier, skrivit romanen Håpas du trifs bra i Fengelset och dagboksessäerna Oktober i Fattigsverige och April i Anhörigsverige. Susanna Alakoski är aktuell med Bomullsängeln, första delen i en svit om fyra böcker. Bomullsängeln är en mäktig roman om flickors utsatthet, om kvinnlig vänskap och bildningstörst. En berättelse om hur tiden vi lever i kan avgöra våra liv i högre grad än de val vi har möjlighet att göra.
Kieli: ruotsi. Vapaa pääsy, liput varattava etukäteen / Fri entré men gratis platsbiljett krävs.

Anna Partanen, +46 522‑69 61 39

Minoritetskonsulent