Hyllningar till mästarna i futsal

Uddevalla kommun uppmärksammade i lördags IFK Uddevalla och IK Oddevold för deras mästerliga insatser i futsal. – Ett stort tack för det ni har gjort, sa kommunstyrelsens ordförande Ingemar Samuelsson och gav lagen var sin check.

Ingemar Samuelsson och Evy Gahnström tillsammans med spelare och tränare från IFK Uddevalla Futsal. Foto: Robert Pettersson

Ingemar Samuelsson och Evy Gahnström tillsammans med spelare och tränare från IFK Uddevalla Futsal. Foton: Robert Pettersson

Det var i samband med träningsmatchen på Thordéngården mellan de båda klubbarna som hyllningen framfördes. På plats var även kommunstyrelsens förste vice ordförande Evy Gahnström.

IFK Uddevalla Futsal är svenska mästare i futsal efter finalmatchen i Helsingborg arena den 4 mars. Ungdomslaget U17 från IK Oddevold Futsal vann silver i futsal-SM den
5 mars.

Ingemar Samuelsson inledde hyllningen med att säga att Uddevalla har en lång och framgångsrik idrottstradition. Han nämnde också att de senaste framgångarna i futsal är viktiga för att sätta Uddevalla på idrottskartan.

- Om vi syns på idrottskartan så syns vi också i andra sammanhang. Den här typen av framgångar kommer hela Uddevalla tillgodo. Därför vill vi överlämna ett tack för de insatser ni gjort för Uddevalla, sa Ingemar Samuelsson.

Ungdomslaget U17 från IK Oddevold Futsal fick ta emot blommor och en check med 5000 kronor, och IFK Uddevalla Futsal fick blommor och en check med 10 000 kronor.

Ingemar Samuelsson lämnar över checken till IFK Uddevalla Futsal.

Ungdomslaget från IK Oddevold Futsal hyllas av Ingemar Samuelsson.