Första spadtaget i kvarteret Åberg

Götenehus tog tillsammans med Uddevalla kommun det symboliska första spadtaget i kvarteret Åberg i centrala Uddevalla i fredags. Ett 20-tal gäster var på plats när Götenehus koncernchef Claes Hansson tillsammans med kommunalrådet Ingemar Samuelsson och en av bostadsrättsköparna satte spaden i marken.

I fredags togs första spadtaget för kvarteret Åberg.

Det aktuella byggprojektet kvarteret Åberg omfattar fastigheten med adress Norra Hamngatan. Huset kommer att ha sju våningar och sammanlagt 17 lägenheter fördelade på tvåor, treor och fyror.

Planerna för att utveckla området kvarteret Åberg har funnits under ett antal år. Nu påbörjas byggnationen och inflyttning beräknas att kunna ske i juni 2018. Enligt Götenehus har hälften av lägenheterna redan hittat sina köpare.

Mer information om kvarteret Åberg