Nationell tyst minut idag klockan 12.00

Med anledning av attacken i Stockholm i fredags har regeringen utlyst en nationell tyst minut klockan 12.00 idag, måndag 10 april, för att hedra offren. Ett av offren var en kvinna hemmahörande i Uddevalla.

ljus

- Alla våra tankar går till de drabbade och deras familjer och anhöriga. Detta är en fruktansvärd händelse. Vi uppmanar medarbetare inom kommunens organisation och invånare att delta i den tysta minuten i den mån det är möjligt, för att hedra offren, säger kommunstyrelsens ordförande Ingemar Samuelsson och kommundirektör Peter Larsson.

Flaggning sker under måndagen. Uddevalla kyrka är bemannad och håller öppet klockan 08.00-16.00 idag. Det finns möjlighet att tända ljus i samband med den tysta minuten.