Se Kulturskolans dramaelever i teaterpjäsen "Klass"

Varje år får en grupp dramaelever från Kulturskolan möjligheten att spela sin föreställning på en professionell teater. Detta sker genom ett samarbete med Regionteater Väst. I år är det den äldsta tonårsgruppens tur. Välkommen att se teaterföreställningen Klass!

Välkommen att se föreställningen "Klass" på Regionteater Väst.

- Det här ger våra elever en möjlighet att få uppleva hur det är att spela teater i en lokal som är byggd och utrustad för scenkonst och med support och stöd från Regionteaterns personal, säger Anette Andersson, dramapedagog på Kulturskolan.

Dramaeleverna kommer att framföra "Klass" av dramatikern Dennis Magnusson. Han har bland annat skrivit den omdiskuterade pjäsen "7:3 Återbesöket" och även varit involverad som manusförfattare i TV-serierna "Jordskott" och "30 grader i februari".

"Klass" handlar om en klass och om klass. Vi får följa ett antal personer som gick i samma klass i grundskolan. Det handlar om vinnare och förlorare – i livets hårda skola. Regissör är Annette Andersson, dramapedagog på Kulturskolan.

Välkomna!

Tid och plats: "Klass" har premiär på tisdag 9 maj klockan 19.00 på Regionteater Väst. Övriga föreställningar spelas 10, 11 och 13 maj klockan 19.00.

Biljetter köps via nortic.se, biljettpris: vuxna 80 kronor, studerande 30 kronor.

För mer information, kontakta:
Annette Andersson
Dramapedagog, Kulturskolan