Här finns 90 lediga jobb i sommar

Saknar du jobb i sommar? Då finns det gott om möjligheter inom socialtjänsten i Uddevalla kommun. Här finns just nu 90 lediga arbeten för dig som vill ha ett roligt, utvecklande och socialt sommarjobb.

Sommarjobb socialtjänsten.

Personlig assistent är ett av alla yrken inom socialtjänsten.

Inom Uddevallas socialtjänst får du möjlighet att möta och ge stöd till människor som är mellan 20 och 100 år.

En del har funktionsnedsättning och behöver stöd i att genomföra sociala aktiviteter, laga mat, tvätta och att prata. Andra är äldre och behöver stöd i omvårdnad och sociala aktiviteter. I vissa fall handlar det om att peppa en annan människa att göra det som personen tycker är väldigt jobbigt. Det kan vara att ta sig upp ur sängen på morgonen, ringa ett viktigt samtal eller komma iväg till jobbet.

Vi vill gärna träffa dig som har gott bemötande, social kompetens och är intresserad av att stödja människor. Vi ser gärna att du har gått gymnasiet med en inriktning mot vård och omsorg men även du som har annan kompetens är välkommen att söka då vi anställer utifrån personlig lämplighet.

– Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga löner, bra introduktion, stöd från erfarna kollegor, en trygg arbetsmiljö och i vissa fall möjlighet till fast anställning och generösa friskvårdserbjudanden. Dessutom vill jag slå ett slag för Uddevalla som sommarstad. Här är det nära till havet, shopping och vackra naturområden. Bara det är ju en god anledning att söka jobb hos oss! hälsar socialchefen Malin Krantz.

Här söker du ditt sommarjobb

Se vår film om att jobba inom Uddevalla kommuns vård- och omsorgsboenden