Romantisk utomhusbio i Hasselbacken

Packa med dig picknick, något att sitta på och gärna värmande filt och mössa lördagen den 2 september för då är det dags för gratis utomhusbio. Filmen ”Midnight in Paris” kommer att visas på stor bioduk i Hasselbacken.

Hasselbacken förvandlas till en stor biosalong under stjärnorna den 2 september.

Hasselbacken förvandlas till en stor biosalong under stjärnorna den 2 september.

Hasselbacken kommer att andas romantisk stämning och vara typiskt fransk med bland annat lyktor och kaffeservering. 

- Vi valde Hasselbacken i år för att det är en vacker plats och väldigt parisisk känsla med vattnet och broarna intill. ”Midnight in Paris” är en romantisk feelgodfilm och vi ska göra allt vi kan för att förstärka den franska känslan i området, säger Kerstin Karlsson och Pontus Blom, ungkultursamordnare. 

Utomhusbion brukar locka flera hundra besökare och bioduken är rejält stor - tio meter bred och sex meter hög, så att alla ska kunna se filmen så bra som möjligt. 

Årets film ”Midnight in Paris” hade premiär 2011 och är regisserad av Woody Allen. Filmen fick en Oscar för bästa manus, och var även nominerad i ytterligare tre kategorier. 

- Man kan se filmen tillsammans med sin älskade, sin familj, sina vänner eller helt enkelt bara ta med sig en stol och komma med i gemenskapen. Vi hoppas på en fin kväll och alla är välkomna!

Arrangör av utomhusbion är kultur- och fritidsförvaltningen.

Tid och plats: Lördag 2 september i Hasselbacken, filmen börjar cirka klockan 21, när det blivit mörkt. Filmen är textad på svenska.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00