Livsmedelsgruppen i final till årets team på framtidsgalan 2017

Av över 400 nominerade har Uddevalla kommuns livsmedelsgrupp kommit vidare till final i Framtidsgalan inom kategorin Årets Team. Uddevalla samt fem andra finalister är utvalda för att de genom kompetens, personlighet och gott samarbete bidragit till framgångsrika resultat för verksamheten.

I Uddevalla kommuns livsmedelsgrupp arbetar Jan Lindgren, Azita Bashirinia, Jill Markusson, Anders Nilsson och Johanna Ronnede.

- Våra medarbetare i livsmedelsgruppen arbetar på ett föredömligt sätt med Uddevalla kommuns värdegrund öppenhet, respekt och professionalitet. Vilket också bekräftas genom att våra resultat i Nöjd kundindex har förbättras för varje år, säger Lisa Cronholm avdelningschef på samhällsbyggnad.

Framtidsgalan

Vinnarna presenteras på framtidsgalan i Stockholm den 21 november.

Syftet med Framtidsgalan är att stärka attraktionskraften för jobben inom offentlig sektor som ett led i att bidra till att sektorn klarar den stora generationsväxling som pågår just nu i och med stora pensionsavgångar. På Framtidsgalan delar Framtidsverket och Sveriges kommuner och landsting (SKL) ut priser i sex olika kategorier, Årets Ledare, Årets Team, Årets Inspiratör, Årets Nytänkare, Årets Karriär och Årets Insats.

Läs mer om vad livsmedelsgruppen arbetar med

Läs mer om Framtidsgalan 2017

För mer information kontakta gärna:
Lisa Cronholm
Avdelningschef myndighet, samhällsbyggnad
Telefon 0522-69 63 68

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00