Hallå Uddevalla!

Har du också upptäckt kommunens kontaktcenter där du kan få snabba svar? Just nu kan du se en kampanj för kontaktcenter på stadsbussarna i Uddevalla.

Buss med kampanjtext

Kontaktcenter syns på stadsbussarna just nu.

Kontaktcenter fungerar som en väg in i kommunen, där du direkt kan få svar på dina ärenden eller frågor via webb, e-post, telefon, sociala medier eller via besök. I kontaktcenter jobbar 15 kommunvägledare som hjälper dig att få rätt information.

- Vi vill göra Uddevallaborna uppmärksamma på att vi finns och att vi är en väg in till kommunen, kontakta oss gärna! Vi svarar på alla typer av frågor - det kan handla om allt från bygglov, kartor, trygghetslarm, parkeringar, hål i gatan och belysning till hur du ska göra för att söka förskoleplats eller byta skola, säger Lars Hultberg, chef kontaktcenter.

Kampanjen för kontaktcenter kommer att synas på stadsbussarna under denna vecka och nästa, samt under vecka 47-48. Du kan också träffa personal från kontaktcenter under seniormässan den 10 november och på Bo&Leva-mässan den 11 november på Bohusläns museum.

Du når kontaktcenter via telefon 0522-69 60 00 eller via e-post kommunen@uddevalla.se

Kontaktcenter ligger i Rådhuset på adress Kungsgatan 29.

Broschyr om kontaktcenter

Mer information om kontaktcenter