Anmäl dig eller ditt band till Imagine Sweden

Spelar du metal, rock eller pop? Eller är det kanske hiphop, jazz, electronica, DJ, klassisk musik eller folkmusik som får ditt hjärta att slå extra fort? Från och med onsdag 8 november kan du anmäla dig till Imagine Sweden, den stora musiktävlingen för dig mellan 13-21 år, oavsett vilken musikstil du brinner för.

imaginebanner

Imagine Sweden är musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats för unga musiker! Tävlingen består av momenten lokala deltävlingar, camps, semifinaler och regionfinaler. Vinnarna från dessa representerar sina regioner vid den stora nationella festivalen i Uddevalla 2018.

Imagine Sweden är en unik chans att få stå på scen inför livepublik, nätverka och möta musiker från hela Sverige och övriga världen. Deltagarna som når ända fram till Riksfestivalen tävlar om nationella och internationella spel- och coachningspriser.

Riksfinalen för Imagine Sweden kommer att arrangeras för tredje året i rad i Uddevalla den 9-12 maj 2018.

Anmäl dig till Imagine Sweden från och med 8 november:
www.imaginesweden.se

(Imagine Sweden är före detta Musik Direkt.)

För mer information, kontakta gärna:

Pontus Blom
Ungkultursamordnare