Sök ett kul och givande jobb!

Vill du göra skillnad för en annan människa? Lyssna, stötta och hjälpa i vardagen? Då är du välkommen att söka jobb inom omsorgen i Uddevalla kommun.

Sök arbete inom socialtjänsten i Uddevalla kommun.

- Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete där du stöttar människor som behöver din hjälp, säger Ulrika Olsson, chef för bemanningsenheten.

Nu kan du söka sommarjobb inom socialtjänsten och det finns möjlighet att söka arbete som timanställd vikarie med anställning snarast. Behov av personal finns inom många olika yrkesområden – exempelvis vård och omsorg, stöd och service, hemtjänst och socialpsykiatri.

- Det är jättebra att söka sommarjobb redan nu, eftersom man då får tid att lära upp sig på en arbetsplats innan sommaren kommer. Det kan också ge chans till extrajobb, säger Ulrika Olsson.

Som anställd inom socialtjänsten får du ett arbete där du möter vårdtagare i deras hem, på olika boenden eller i dagliga verksamheter och gör skillnad i deras vardag. Kravet för att kunna söka arbete inom socialtjänsten är att du fyllt 18 år och har goda kunskaper i svenska språket.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobb via uddevalla.se/jobb

Har du frågor? Kontakta bemanningsenheten:

E-post: bemanningsenheten@uddevalla.se