Pale Honey till Imagine Sweden Festival

Imagine Sweden är stolta över att presentera Pale Honey till Imagine Sweden Festival/Riksfinal i Uddevalla 2018. Tillsammans med Maxida Märak och Slowgold ansluter sig Pale Honey till årets line-up. 

Pale Honey

Pale Honey, som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey, var nominerade i två P3 Guld-kategorier 2018 – Årets Rock och Årets Grupp. De har hyllats för sin debut-EP "Fiction" och sitt album "Devotion". De kommer stå för en musikalisk käftsmäll under festivalen: “We can headbang at 2040 bpm (bangs per minute) but you will never see it”.

Vi är så otroligt glada att denna mäktiga rockakt är med och fyller Uddevalla med sitt målande mörker och sina elektriska melodier på festivalen den 9-12 maj.

Imagine Sweden har ett tydligt fokus på intersektionell bredd, jämställdhet, integration och hållbarhet. I november 2017 beviljades Imagine Sweden Musikverkets bidrag till jämställda festivaler, vilket möjliggör för festivalen att utöka arbetet kring kunskapsöverföring mellan etablerade, up and coming och unga "gröna" artister.

Imagine Festivals finns i Sverige, Brasilien, Kroatien, Frankrike, Zimbabwe, Polen, Spanien och Nederländerna.

Arrangörer av Imagine Sweden riksfestival i Uddevalla är KulturUngdom, Uddevalla kommun och Jeunesses Musicales Sverige

Mer information om Imagine Sweden

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00