Aktivera dig på Ryttaren i vår

Välkommen till gemenskap och glädje! Nu rivstartar vårens aktiviteter och arrangemang på Ryttaren café och aktivitetcentrum som ligger på Södra Drottninggatan 16. Kom och fika och träffa andra – prova gymnastik, musikquiz, lyssna på olika artister och mycket annat.

Titti Sjöblom

Titti Sjöblom och Ehrling Eliasson kommer till Ryttaren café och aktivitetcenter 8 februari.

- Vi vill puffa lite extra för vårt populära 11-kaffe på måndagar. Det är väldigt omtyckt av de som kommer och kan vara ett bra sätt att träffa nya bekantskaper om man är nyinflyttad, säger Frida Dahlborg, aktivitetsamordnare.

Torsdag den 8 februari uppträder Titti Sjöblom (som är dotter till Alice Babs) med musik och sång. Veckan därefter, 15 februari, berättar Eva Jansson om sin resa till Island och den 22 februari spelar Dragsmarks Drängar. Årets första musikquiz med Rolf Rodin blir det den 26 februari.

De flesta gruppaktiviteter drar igång första veckan i februari, här finns allt från deckarcirkel och bingo till friskvård. En del av alla grupper har plats för fler.

- Ring gärna till oss innan grupperna sätter igång, så kan vi se efter om det finns platser kvar i den grupp du är intresserad av, säger Frida Dahlborg.

Ryttaren café och aktivitetcenter har även en lekhörna för barn.

Läs februari månads programblad för Ryttaren café och aktivitetcenter

Mer information om Ryttaren café och aktivitetcenter

För mer information eller frågor, kontakta gärna:

Frida Dahlborg
Ryttaren Café och aktivitetcenter
Telefon 0522-69 51 02

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00