Ung och företagsam mässa på Torp

Vill du se ett myller av unga, spännande affärsidéer som utvecklats till varor eller tjänster? Kom då till Torp köpcentrum lördag 3 februari på den lokala UF-mässan, en mässa i ungt företagande där elever från Uddevallas gymnasieskolor ställer ut.

Välkommen till den unga och företagsamma mässan på Torp!

Välkommen till den unga och företagsamma mässan på Torp köpcentrum lördag 3 februari.

- UF-mässan är ett bra tillfälle att se ungdomarnas alla fantastiska idéer och den brukar innehålla en salig blandning av roliga och oväntade varor eller tjänster. Du får också chans att träffa alla entusiastiska ungdomar, säger Ing-Marie Lagnéus, lärare i ekonomiska och handelsämnen, Uddevalla gymnasieskola.

På mässan medverkar ett 50-tal olika UF-företag, och det finns möjlighet att köpa ungdomarnas produkter på plats. Betalning bör helst göras med swish.

De utställande UF-företagen tävlar om utmärkelserna Årets affärsidé, Hållbart företagande, Årets logotyp, Årets produktutveckling samt Årets monter. Prisutdelning sker under lördagseftermiddagen. Juryn består av representanter från Uddevalla Näringsliv.

Dessutom delas ett ytterligare pris ut, Årets internationella företag, till elever i årskurs 2 på Uddevalla gymnasieskola. Det är Vänortskommittén i Uddevalla kommun som utser dessa pristagare.

- Eleverna i det UF-företag som utses till Årets internationella företag vinner en utbytesvecka i Okazaki, som är kommunens vänort i Japan. Där får de möjlighet att presentera sin produkt bland annat genom Business Sweden och andra kontaktnät. Övriga UF-företag som prisas kommer att vinna pengar, säger Ing-Marie Lagnéus.

Välkommen till en idérik mässa på Torp köpcentrum

Tid och plats: Hem&fritidshuset, lördag 3 februari

11.00 UF-mässan öppnar, invigning

15.00 Mässan slutar