Välkommen till Ljungskile bibliotek

På måndag 5 februari öppnar Ljungskile nya bibliotek för allmänheten. Officiell invigning med pompa och ståt blir det lördag den 17 februari. Varmt välkomna att upptäcka ett ljust och vackert bibliotek!

Välkomna till vårt fina bibliotek från måndag 5 februari

Välkomna till Ljungskile nya bibliotek, hälsar Helena Bennehed, Sofie Andersson, Andréa Haglund och Ellinor Johansson.

Ljungskile nya bibliotek ligger centralt på Hälle Lider 2C, nära till allt. Nu öppnar den nya mötesplatsen för alla åldrar, dörrarna slås upp på måndag 5 februari klockan 11.00. Inledningsvis kommer biblioteket att hålla öppet med bemanning dagtid vardagar närmsta tiden tills meröppetsystemet är fullt installerat och i drift.

Den officiella invigningen av Ljungskile bibliotek sker lördag 17 februari och innehåller både teater, musik, bandklippning och tårta.

- Vi kallar det för invigningsfest och tror det blir en häftig start på helgen. Vi hoppas att Ljungskileborna och andra nyfikna vill komma och fira vårt fantastiskt fina bibliotek, säger Helena Bennehed, enhetschef.

Program för invigningen lördag 17 februari
klockan 10-14

Bokronden. Foto: Lina Ikse

Bokronden. Foto: Lina Ikse

10.00 Biblioteket öppnar. Kulturskolans elever uppträder med djembetrummor.

10.30 Bandklippning och invigning med Katarina Hansson, kultur och fritidschef

11.00 Bokronden - teater för barn 5-8 år med Embla dans och teater. Bland böcker och hyllor går två entusiastiskt dansande bibliotekarier sin bokrond. För en stund följer barnen med på en resa där de får se och höra saker de aldrig tidigare stött på i biblioteket. Begränsat antal platser, biljetter kan bokas från 1 februari på telefon 0522-69 53 47.

13.00 Kulturskolans elever uppträder i aktivitetsrummet

Välkomna!

Öppettider för Ljungskile bibliotek
från 5 februari

Bemannat:
Måndag-torsdag 11.00-18.00
Fredag 10.00-16.00

Läs tidigare nyhet Snart öppnar Ljungskiles nya bibliotek

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00