Vill du bli franchisetagare?

Vill du starta ett eget företag? Nu kommer Franchisetorget till Uddevalla och berättar om fördelarna med att ta del av en affärsidé som redan finns.

Franchise träff för företagare

Tid och plats

8 mars, kl. 18-20
Högskolecentrum Bohuslän

Läs mer och anmäl dig här. Det är kostnadsfritt!

Franchising innebär kortfattat att någon har en framgångsrik affärsidé och ett affärskoncept som andra erbjuds att ta del av. Franchising uppstår när franchisegivaren hyr ut eller upplåter rätten till sitt varumärke och sina driftsmetoder till en eller flera fristående franchisetagare. Franchise är helt enkelt ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé. Med ett sådant koncept kan du slippa gå igenom de svårigheter och misstag som så många nyföretagare tvingas gå igenom till följd av bristande erfarenhet.

Kanske är det din tur att starta eget företag i eller i närheten av Uddevalla och bli franchisetagare! Franchisetorget arrangerar en informationskväll för dig som är intresserad av franchise! Det finns över 700 st franchisekedjor i Sverige, cirka 33 000 franchisetagare som omsätter 260 miljarder kronor och sysselsätter över 138 000 människor.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00