Sök utbildning med goda jobbchanser

Vill du bli skräddare, marin serviceingenjör, stödpedagog med inriktning mot funktionsnedsättning eller något annat framtidsyrke? Nu kan du anmäla dig till höstens YH-utbildningar på Uddevalla vuxenutbildning och Högskolecentrum Bohuslän. Yrkeshögskoleutbildningar leder till en yrkeshögskoleexamen med mycket goda jobbchanser.

Nu kan du söka yrkeshögskoleutbildningar som startar i höst.

YH-utbildningar på
Uddevalla vuxenutbildning

• Skräddare, utbildningstid 3 år och 600 YH-poäng. Heltidsstudier.
  • Stödpedagog inriktning funktionsnedsättning, utbildningstid 1 år och 200 YH-poäng. Heltidsstudier.

Ansök till YH-utbildningarna Skräddare eller Stödpedagog inriktning funktionsnedsättning senast 15 april. Utbildningarna startar i augusti.

Mer information om Skräddare och Stödpedagog inriktning funktionsnedsättning

YH-utbildningar på Högskolecentrum Bohuslän

• Marin serviceingenjör, utbildningstid 2 år och 425 YH-poäng. Heltidsstudier, distans.
  • Affärsutvecklare turism, utbildningstid 2 år och 400 YH-poäng. Heltidsstudier.
  • E-commerce Product Manager, utbildningstid 2 år och 400 YH-poäng. Heltidsstudier.
  • Operativ digital kommunikatör, utbildningstid 1,5 år och 300 YH-poäng. Heltidsstudier.
  • Bygglovshandläggare, utbildningstid 1,5 år och 300 YH-poäng. Heltidsstudier.

Ansök till YH-utbildningarna senast 4 maj. Utbildningen till operativ digital kommunikatör startar i februari 2019 och utbildningen till bygglovshandläggare startar i september 2018. Övriga utbildningar startar i augusti.

Mer information om YH-utbildningarna på Högskolecentrum Bohuslän