Lockande erbjudande till nyblivna sjuksköterskor

Läser du till sjuksköterska och söker sommarjobb? I Uddevalla kommun kan du jobba 10 veckor men få betalt för 12, du behöver inte heller jobba kvällar eller helger och lägsta ingångslön är 28 000 kronor. Erbjudandet gäller sjuksköterskor som utexamineras våren 2018.

Sjuksköterskorna i södra hemvårdsgruppen

Du får ett roligt, självständigt, och omväxlande arbete med bra kollegor i Uddevalla kommun, hälsar sjuksköterskorna i hemsjukvården söder.

- Vi behöver sjuksköterskor till alla våra verksamheter i kommunen i sommar. Både till distrikt i hemsjukvården där man åker hem till de som behöver vård, och på våra vård- och omsorgsboenden, säger Christer Fransson, avdelningschef för verksamhetsområde hälso- och sjukvård i Uddevalla kommun.

I erbjudandet till dig som nyexaminerad sjuksköterska ingår även lön som sjuksköterska hela sommaren även om du inte fått din legitimation, betalda resor till och från jobbet och bra introduktion och stöd från erfarna kollegor.

- Vi vill poängtera att du inte är ensam i ditt arbete, det finns alltid tillgång till någon erfaren sjuksköterska att fråga om du behöver hjälp. Varmt välkommen att söka sommarjobb som sjuksköterska här hos oss! Vi kan erbjuda dig bra arbetsvillkor, säger Christer Fransson.

Läs mer och sök tjänsten via uddevalla.se/jobb. Annonsen heter Sjuksköterska - nyutbildad VT 2018

Läs mer om erbjudandet till nyblivna sjuksköterskor

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00