Välkommen till jobb- och utbildningsmässa

Söker du jobb eller vill du börja studera? Torsdag 1 mars är det dags för Jobb- och utbildningsmässan och Sommarjobbet2018. Passa på att träffa massor av företag, utbildningsanordnare och knyt nya kontakter.

Jobb- och utbildningsmässan

Välkommen till Jobb- och utbildningsmässan!

Jobb- och utbildningsmässan är till för alla som söker arbete och ger möjlighet att få träffa arbetsgivare som söker personal nu eller har framtida behov. Mässan kan ge kontakter för praktik, vakanser, semestervikariat, behovs- eller säsongsanställning. Du har också chans att få veta mer om olika utbildningar.

Ett 80-tal arbetsgivare och utbildningsanordnare finns på plats i Agnebergshallen.

- Alla är välkomna! Man kanske vill hitta första sommarjobbet, söker nytt arbete eller vill veta mer om studier. De företag som finns med på vår mässa behöver alla rekrytera personal, säger Carina Fransson, arbetsförmedlingen.

Förbered dig gärna innan du besöker mässan genom att ta reda på vilka företag som kommer att finnas på plats och vilken typ av personal de söker. Jobb- och utbildningsmässans Facebooksida uppdateras kontinuerligt med denna information.

Passa på att uppdatera ditt cv innan mässan, de flesta arbetsgivare vill att man ansöker via webben.

Sommarjobbet2018 är en del av Jobb- och utbildningsmässan och anordnas på Högskolecentrum Bohuslän. Där finns ett 15-tal arbetsgivare som kan erbjuda sommarjobb för dig utan tidigare arbetserfarenhet. Här kan du också ansöka till kommunens sommarpraktikplatser. Ta med ditt cv och personligt brev.

Välkommen till Jobb- och utbildningsmässan med Sommarjobbet2018!

Tid och plats: Torsdag 1 mars

• 14.00-17.00, Agnebergshallen, Färgaregatan 10. Fri entré. (arbetsgivare och utbildningar)
  • 09.00-15.00, Högskolecentrum Bohuslän, Östergatan 18A. Fri entré. (sommarjobb för dig utan erfarenhet)

Jobb- och utbildningsmässan på Facebook

Jobb- och utbildningsmässan är ett samarrangemang mellan Arbetsförmedlingen och Uddevalla kommun.

Mer information om Jobb- och utbildningsmässan och Sommarjobbet2018

För mer information, kontakta gärna:
Carina Fransson
Arbetsförmedlingen