Ny personalpool söker medarbetare

Tycker du om att jobba med människor? Vill du dessutom ha ett omväxlande och självständigt arbete med en fast anställning? Då ska du söka arbete i socialtjänstens nya personalpool som startar inom kort.

Sök arbete i socialtjänstens bemanningspool

Personalpoolen ska se till att det finns utbildade vikarier att tillgå inom olika områden i socialtjänsten. Just nu söker bemanningsenheten 20 nya medarbetare som kommer att ingå i denna nya personalpool. Samtliga tjänster är fasta anställningar på heltid.

- Vi söker dig som är undersköterska, stödassistent, personlig assistent eller socialrehabiliterare med utbildning. Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete i vår personalpool med möjlighet till individuellt schema, säger Malin Larsson, enhetschef bemanningsenheten.

Som anställd i personalpoolen arbetar du på flera olika arbetsplatser. Personalpoolen kommer bland annat att bemanna hemtjänst, daglig verksamhet och boenden inom LSS, vård- och omsorgsboenden, daglig verksamhet och boenden inom socialpsykiatrin samt personlig assistent.

- Med personalpoolen höjer vi kvaliteten inom socialtjänsten, vi vill ha utbildade vikarier med rätt kompetens. Gillar du att ge god service, är flexibel och lösningsfokuserad, så ska du söka arbete inom personalpoolen, säger Malin Larsson.

Sök jobbet via kommunens hemsida uddevalla.se/jobb, annonsen heter Medarbetare till socialtjänstens bemanningspool.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00