Besöksnäringens viktigaste satsningar klubbades i Uddevalla

Gruppbild Ett Enat Bohuslän

Toppnamn från Bohusläns företag, turistorganisationer och kommuner möttes i Uddevalla för att slå fast besöksnäringens prioriteringar för det kommande året.

– Vi Bohusläningar har gett oss rackarn på att ta matchen mot Åre, Stockholms skärgård och Visby, säger Miguel Odhner, ordförande i Ett enat Bohuslän, som höll sitt årsmöte på Bohusgården i Uddevalla.

Ett konkret beslut berör vandringslederna – att kommunerna i Bohuslän går samman med företagen och regionen för att marknadsföra och underhålla Bohusleden och Kuststigen.

Prioriteringar för parterna i Ett enat Bohuslän för 2018:

Maguel Odhner ser tillbaka på ett bra år för den bohuslänska besöksnäringen.

– År 2017 etablerade vi bland annat ett campingnätverk, det var jätteroligt för det har inte funnits förut. Dessutom har 13 nya företag anslutit sig till kampanjen Vår bästa tid är nu, så vi är på gång!

Miguel Odhner blir intervjuad