Anmäl dig till workshop i filmskapande

Är du ung och gillar att filma? Då är du välkommen att delta i filmworkshop lördag 14 april på Bryggeriet.

filmworkshop

Filmworkshopen riktar sig till dig mellan 12-26 år. Under workshopen får du lära dig mer om hur du i olika steg jobbar fram en film. Ni kommer att jobba i grupper om 4-5 personer och ni får både skådespela, sköta kameran och redigera.

- Om du är sugen på att komma igång med ditt eget filmande så är detta ett bra insteg till att komma vidare. Men även du som har filmat mycket kan få värdefulla tips och kunskaper, säger Patrik Carlsson, kultursamordnare.

Filmworkshopen leds av två erfarna filmpedagoger från Göteborgs lilla filmfestival. Du kommer att få vara med att ta fram manus, filma, visa den färdiga filmen, få feedback och arbeta om filmen.

- Fokus på workshopen kommer att ligga på att få igång idéprocessen, hur man hittar stoff till sitt berättande i filmen, säger Patrik Carlsson.

Tid och plats: Lördag 14 april klockan 10.00-13.00, Bryggeriet, Södra Hamngatan 10. Filmworkshopen kostar inget. Vi bjuder på fika. Filmutrustning finns att låna, du behöver inte ta med dig något och inga förkunskaper krävs.

Anmäl dig till patrik.carlsson@uddevalla.se snarast. Begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller!

Filmworkshopen är ett samarbete mellan Göteborg filmfestival och Corax filmfestival.

Inbjudan filmworkshop

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00