Grillsuccé på Skogslyckan upprepas

På fredag 24 augusti anordnas en grillfest för 200 personer på Skogslyckans vård- och omsorgsboende. Grillen sköts av lagkaptenen i det svenska barbequelandslaget, Joakim Odehed, tillsammans med Johnnie Lippens, köksmästare som tävlat i barbeque och grill i flera år och på 90-talet deltagit i kocklandslaget.

Joakim Odehed

Grillmästaren Joakim Odehed kommer åter till Skogslyckans vård- och omsorgsboende med sin specialtillverkade grill.

Grillfesten är en repris på förra årets succé, då de boende på vård- och omsorgsboendet fick smaka på lax, kött, korv och grönsaker som tillagats i en specialtillverkad grill av Joakim Odehed.

- De äldre har pratat om den grillfesten hela året! Vi vill gärna göra detta igen och låta dem få smaka nya smaker och prova något nytt, säger Isabel Dalholmer, aktivitetssamordnare som tillsammans med kollegan Mona Hansson är initiativtagare till grillfesten.

Till årets grillfest är även anhöriga till de boende, personal från Skogslyckans vård- och omsorgsboende och personal från räddningstjänsten inbjudna.

Johnnie Lippens

Johnnie Lippens

Grillfesten sponsras av Citygross som skänker alla grillingredienser, S-blommor ordnar blombuketter, Svensk cater bistår med tallrikar och Odd Fellow sponsrar musikunderhållningen med pengar från förra årets fackeltåg. Skogslyckans kökspersonal kommer att ordna tillbehör som potatisgratäng, sallad och tårtor till kaffet.

Under grillfesten kommer det även att bli musikunderhållning med Åke Andersson och Janne Dahl.

- Vi hoppas det blir en lika festlig dag som förra året! Nu ber vi till vädergudarna att det blir uppehåll, säger Isabel Dalholmer.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00