Återvinningsstation vid Ramnerödsskolan får ny plats

Återvinningsstationen vid Ramnerödsskolan i Uddevalla flyttas torsdag den 6 december på grund av utbyggnad av skolan. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) har tillsammans med kommunen arbetat för att hitta en ny plats. Återvinningsstationen kommer att flyttas till Fridhemsvägen på Fridhem.

Skylt vid återvinningsstation

Återvinningsstationen vid Ramnerödsskolan kommer att flyttas till Fridhemsvägen.

– Vi arbetar ständigt för att öka möjligheterna till återvinning och jag hoppas att den nya placeringen ska fungera lika bra för våra återvinnare, säger Ulla Krohn, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI).

Återvinningsstationen på Fridhem är tillfällig och kommunen letar efter en lämplig permanent plats för stationen.

Återvinningsstationer är till för närboende hushåll och ger dem möjlighet att lämna sina pappers-, plast-, metall- och glasförpackningar samt tidningar till återvinning. Detta bidrar väsentligt till att man aktivt sparar på jordens ändliga resurser vid tillverkning av nya förpackningar och produkter.

På FTI:s hemsida kan du hitta din närmaste återvinningsstation och se uppgifter om när stationen töms och städas. www.ftiab.se/hitta-atervinningsstation

För mer information, kontakta gärna:

Kundtjänst Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI)