Välbesökt nyårskaffe med politiker

På nyårsdagen var det många invånare som tog tillfället i akt att möta en politiker över en kopp kaffe. Cirka 550 personer kom till det traditionsenliga nyårskaffet i Rådhuset.

Glada politiker med förkläden, redo att servera

Carin Ramneskär, Louise Åsenfors, Christer Hasslebäck och Elving Andersson var några av politikerna som serverade fika.

Gästerna serverades kaffe och tårta av de politiker som fanns på plats och fick samtidigt chans att ställa sina frågor direkt till de förtroendevalda.

Elving Andersson (C), Christer Hasslebäck (UP), Mikael Staxäng (M), Jarmo Uusitalo (MP), Christina Nilsson (KD), Rolf Jonsson (L), Ingemar Samuelsson (S), Carin Ramneskär (M), Louise Åsenfors (S), Ann-Charlott Gustafsson (UP) och Stefan Skoglund (S) var några av de politiker som träffade allmänheten på det nya årets allra första dag.

Tårta skärs upp till glad besökare

Ann-Charlott Gustafsson och Christina Nilsson serverar Erik Olsson.

Gräddtårta med Uddevallas kommunlogotyp

Gästerna bjöds på gräddtårta.