Är du intresserad av hästar och ridning?

Rider du eller är du engagerad i frågor som rör hästar och ridning? Varmt välkommen till ett antal workshops som sätter fokus på hur en ridanläggning skulle kunna utvecklas i Uddevalla.

Bild på häst som snappar efter en maskros

- Vi är intresserade av att föra en dialog kring vad vi kan skapa tillsammans och vad en ny ridanläggning behöver innehålla för att möta ridsportens behov, säger Kristina Mars, utvecklare på kultur och fritid.

I maj hålls därför fem workshops med olika teman. Resultaten från dessa workshops kommer att tas tillvara i det fortsatta arbetet med att ta fram förslag på en ny ridanläggning i Uddevalla.

- Det finns alla möjligheter att nu tycka till om vad som fattas när det gäller ridning och hästar, så välkommen att engagera dig i dessa workshops, säger Kristina Mars.

Alla workshops är kostnadsfria, men det är begränsat antal platser så du behöver anmäla dig i förväg. Samtliga workshops äger rum på Ryttaren aktivitetscenter i Uddevalla och leds av Jessica Barck, idrotts- och friskvårdspedagog med mångårig erfarenhet inom idrotten.

Anmäl dig till någon av följande workshops via uddevalla.se/ridanläggning:

  • 13 maj Ridskola
  • 14 maj Pararidning, ryttare med funktionsnedsättning
  • 20 maj Träning, egen häst
  • 21 maj Tävling/event
  • 27 maj Ungdomsfokus, för dig upp till 21 år.

Du kan även lyssna på en inspirerande föreläsning med Johanna Lassnack, hoppryttare och bloggare, som kommer till Östraboteatern i Uddevalla 29 april klockan 18.00-21.00. Johanna Lassnack föreläser på temat ”Vad händer under hjälmen?”. Fri entré, men du behöver anmäla dig via uddevalla.se/johannalassnack

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00