Se en varm och humoristisk one woman show

Vill du uppleva internationell dans? Måndag 6 maj kan du se italienska Silvia Gribaudi med dansföreställningen R Osa 10 exercises for new virtuosities på Regionteater Väst. Det är en varm och humoristisk one woman show inspirerad av 80-talets Jane Fonda.

Glad kvinna klädd i turkos dansdräkt som sträcker ut armarna

Se dans med italienska Silvia Gribaudi. Foto: Eleonora Radano

Iklädd knallblå gymnastikdräkt genomför den oemotståndligt charmiga Claudia Marsicano en föreställning bestående av tio övningar i virtuositet. Med förbryllande ironi iscensätts en diskussion om kroppsliga uttryck, kvinnor och den sociala roll som tillskrivs dem. R.Osa skapar en insikt om våra egna fördomar, hur vi ser på andra och vad vi förväntar oss av dem.

Tid och plats: Måndag 6 maj klockan 19.00 på Regionteater Väst. Biljetter köps via Nortic.

Mer information och biljetter