Yrkesutbildningar, företag och kockmatch på Vux Expo

Vill du gå en utbildning som leder till jobb? Uddevalla vuxenutbildning presenterar alla sina yrkesutbildningar och YH-utbildningar på Vux Expo den 9 maj. Då finns även företag från olika branscher på plats, och det blir spännande kockmatch där lokala kockar i samarbete med blivande kockar tävlar mot varandra i matlagning.

Illustration där man ser Uddevallabron, en kock, en skiftnyckel, en sjuksköterska och en byggarbetare som vita silhuetter mot ljusblå bakgrund

Uddevalla vuxenutbildning visar upp alla sina yrkesutbildningar på Vux Expo torsdag 9 maj.

Vux Expo hålls på Kaserngården 1 och utställare kommer att finnas både inomhus och utomhus. Du får möjlighet att träffa elever och lärare från de olika yrkesutbildningarna och ställa frågor.

Dessutom är ett antal arbetsgivare på plats, som representerar olika branscher där du kan söka arbete när du läst någon av yrkesutbildningarna. Arbetsförmedlingen och studie- och yrkesvägledare deltar också på mässan.

Under årets Vux Expo blir det en extra satsning på kockyrket, eftersom det råder mycket stor brist inom detta yrke. I samarbete med krögare och leverantörer kommer lokala kockar i samarbete med blivande kockar att tävla mot varandra under två timmar i tre delmoment: förrätt, huvudrätt och efterrätt. Maträtterna kommer att bedömas av en jury.

Varmt välkommen till Vux Expo!

Tid och plats: Torsdag 9 maj klockan 09.00-15.00, Uddevalla vuxenutbildning, Kaserngården 1, Uddevalla

Kockmatchen pågår i två pass, klockan 09.30-11.30 samt klockan 12.30-14.30.

Ett tips - ta gärna med ditt CV!

Se affisch med alla utbildningar

Mer information om yrkesutbildningar hos Uddevalla vuxenutbildning

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00