Vandra längs våra vackra leder

Vill du vandra? Bohusleden och Kuststigen tar dig med längs vackra vyer i vår natur. Bohusleden finns uppmärkt i en digital karta, som omfattar hela sträckan från Mölndal i söder till Strömstad i norr. Även Kuststigen finns med på denna karta.

Förbered din vanding och titta på den digitala kartan innan du ger dig av.

Bohusleden är sammanlagt 37 mil lång och indelad i 27 olika etapper. Leden bjuder på en varierad och vacker natur där du kan uppleva växt- och djurlivet på nära håll.

I den digitala kartan får du tips om sevärdheter, fornlämningar eller andra intressanta platser. Genom att klicka på olika delsträckor får du upp länkar till detaljerad information om terräng, svårighetsgrad och annan nyttig fakta.

Kartan kan användas som en topografisk karta eller som flygfoto.

Arbetet med att ta fram den digitala kartan för hela Bohusleden har genomförts av Uddevalla kommun.

Mer information om Bohusleden och interaktiv karta

Mer information om vandringsleder