Utbildning för dig som vill bli god man eller förvaltare

Var med och gör en insats för samhället eller varför inte någon i din närhet. En del personer har svårt att själva sköta sin ekonomi, bevaka sina rättigheter eller sörja för sin person. Som god man eller förvaltare hjälper du en annan människa att bevaka deras intressen och ta hand om ekonomin.

Mysig stund med två vänner på en parkbänk i Hasselbacken

Vill du bli god man/förvaltare eller funderar på om det är något för dig? Då kan du gå en utbildning den 4 december.

Den 4 december bjuder Samverkande överförmyndare in dig som vill bli god man/förvaltare eller funderar på om det är något för dig.

Vi går bland annat igenom:

• Vad uppdraget innebär och vilka uppgifter som ingår
  • Grundläggande lagstiftning
  • Vilken ersättning du får i ditt uppdrag

Efter deltagande har du fått den förberedande kunskap som krävs för att bli god man/förvaltare.

Tid och plats: Onsdag 4 december klockan 17.00-20.00 i Stadshuset, lokal Oddevall, Varvsvägen 1 Uddevalla.

Utbildningen är kostnadsfri, fika ingår.

Kommuner som ingår i Samverkande överförmyndare är Strömstad, Tanum, Sotenäs, Munkedal, Lysekil, Färgelanda, Mellerud och Uddevalla.
Mer information om god man och förvaltare »

Läs om hur Uddevalla kommun behandlar dina personuppgifter »

Anmälan här nedan senast 29 november.

Anmälan

Det finns 8 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 29 november klockan 23.30.

Jag bor i: * (obligatorisk)
Jag bor i: