Välbesökt invigning av Norrtulls vård- och omsorgsboende

Norrtulls vård- och omsorgsboende är helt nybyggt och öppnade i september då de första hyresgästerna flyttade in. Boendet består av 30 lägenheter som alla har fransk balkong, pentry och rymliga hygienutrymmen.

Norrtulls vård- och omsorgsboende

Norrtulls vård- och omsorgsboende

Hyresgästerna har även tillgång till gemensam matsal och kök och en ljus atriumgård för gemensamma aktiviteter. Det var i denna atriumgård som invigningen av boendet ägde rum.

Matilda Haugen, enhetschef på Norrtulls vård- och omsorgsboende började med att hälsa alla välkomna och berättade glädjande om hur nöjda alla boende och anställda är med lokalerna.

-Det skrattas och nynnas hela tiden i korridorerna, det är en så härlig energi här! Säger hon innan hon förklarar att hon är mer än sångare än talare och börjar sjunga Lelehs låt Goliat.

Socialnämndens ordförande Ann-Charlott Gustafsson klipper bandet

Socialnämndens ordförande Ann-Charlott Gustafsson klipper bandet

Hon lämnar över ordet till Socialchef Roger Granat som pratar om hur glad han är att se att den tidigare parkeringsplatsen förvandlats till detta fantastiska boende.

Avslutningsvis tar socialnämndens ordförande Ann-Charlott Gustafsson över och berättar vad området Norrtull betytt för henne genom livet och klipper sedan det traditionella bandet och lokalerna är invigda.

Alla besökare bjuds sedan på fika och under minglet så känner man verkligen hur den härliga energi som Matilda pratade om sprider sig igenom alla närvarande.

Norrtull - Mer information om boendet

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00