Anmäl din kortfilm till Corax filmfestival

Är du ung och intresserad av att filma? Ta chansen att vara med i Corax filmfestival där din kortfilm kommer att visas på bioduk på Biostaden i Uddevalla. Nu är anmälan öppen till 2020 års festival.

Alla kortfilmer som anmäls till Corax filmfestival kommer att visas på Biostaden i Uddevalla.

Corax är en årlig kortfilmsfestival och en mötesplats för unga filmare. Du som är mellan 12-26 år och bor i Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Orust, Sotenäs, Strömstad, Tanum, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg eller Åmåls kommun kan delta i tävlingen.

Har du gjort en enkel kortfilm med din mobiltelefon som enda verktyg, eller en större produktion med green-screen i filmstudio? Vi tar emot alla kortfilmer oavsett nivå. Din film får vara som mest 15 minuter lång, och ska vara producerad under 2018 eller 2019.

Alla filmer som anmäls till Corax visas under en glittrande festivaldag på Biostaden i Uddevalla den 14 mars.

Mer information och anmälan till Corax filmfestival