Walkesborg satsar på badgästerna för renare bad

Gratis duschtvål, nya hårtorkar och fria badblöjor för småbarn. Med dessa satsningar hoppas Walkesborgsbadet på att alla badgäster ser till att vara rena innan de ska bada.

Malin Bengtsson visar en av de nya behållarna med gratis duschtvål som finns uppsatta inne i Walkesborgsbadet.

För att bassängvattnet i badhuset ska hålla sig så rent som möjligt är det viktigt att alla badgäster tvättar och duschar av sig innan det är dags för ett dopp i poolerna. Nu har det blivit ännu enklare när flera behållare med duschtvål finns uppsatta inne i duschutrymmena, särskilt om man glömt ta med sig egen tvål.

- Vi har fått väldigt mycket positiv respons från badgästerna. De uppskattar att det finns fri duschtvål och den används flitigt, säger Malin Bengtsson, enhetschef på kultur och fritid.

Inne i duschutrymmena både på dam- och herrsidan har även de äldre och väggfasta hårtorkarna bytts ut till modernare varianter med rörelsesensorer.

Utöver detta så får besökare med småbarn gratis badblöjor i receptionen. Där informerar personalen även om kravet att barnen behöver ha åtdragbara badbyxor över badblöjan, så att den sitter bra.

Öppettider Walkesborgsbadet

I receptionen på badhuset kan du få gratis badblöja för barn.

Nya hårtorkar med rörelsesensorer.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00