Möt nya människor på språk- och spelcafé

Vill du umgås, fika och spela spel? Kom till språk- och spelcafé med Samhällsguide Uddevalla på Ryttaren café & aktivitetscenter.

Välkommen till språk- och spelkvällar med fika på Ryttaren café & aktivitetscenter.

Alla är välkomna att fika, spela, prata och möta nya människor från andra kulturer. Du behöver inte anmäla dig i förväg, utan titta in när det passar.

- Vi träffas varje måndag för spontana möten, givande samtal och sällskapsspel för den som så önskar. Det finns inga krav på något, bara kom och ha trevligt tillsammans. Höstens spelkvällar var väldigt omtyckta. Vi såg då ett stort intresse för att mötas och prata svenska, så därför har vi bytt namn på verksamheten till språk- och spelcafé, säger Siv Tengberg, Samhällsguide Uddevalla.

Samhällsguide Uddevalla söker nya samhällsguider och kan informera den som är intresserad av att skapa nya vänskaper. Genom att vara samhällsguide till en eller flera nyanlända lär du känna nya människor.

- Många av de samhällsguider och nyanlända som matchats via Samhällsguide Uddevalla är väldigt glada över att ha träffat nya bekantskaper. En del blir vänner för livet, säger Siv Tengberg.

Välkommen till språk- och spelcafé!

Tid och plats: varje måndag klockan 17.00-18.30 fram till och med 6 april, Ryttaren café & aktivitetscenter, Södra Drottninggatan 16.

Språk- och spelcafé arrangeras av Samhällsguide Uddevalla tillsammans Studieförbundet Vuxenskolan.

Samhällsguide Uddevalla

Ryttaren café & aktivitetscenter

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00