Söker du ny karriär eller sommarjobb?

Vill du byta arbete eller är du sugen på att studera? Söker du timanställning eller sommarjobb? Knyt kontakter med dina framtida arbetsgivare på Jobb & Utbildningsmässan 27 februari!

Varmt välkommen till Jobb & Utbildningsmässan i Agnebergshallen torsdag 27 februari.

Årets Jobb & Utbildningsmässa har över 80 utställare inom vitt spridda branscher. Större delen av utställarna är företag och även flera utbildningsanordnare deltar på mässan.

Företagen söker personal både för timanställning, säsongsanställning och fast anställning. På mässan kan du bland annat träffa bemanningsföretag och arbetsgivare inom industri, handel, transport, vård och omsorg, turism och restaurang. Flera kommunala bolag och kommuner är också på plats. Mässan hålls i Agnebergshallen i Uddevalla.

- På Jobb & Utbildningsmässan kan du möta arbetsgivare öga mot öga. Gör du ett gott första intryck så ökar din chans att komma på anställningsintervju. Runt 85 procent av alla som söker arbete får jobb via kontakter, och här på mässan har du ett riktigt bra tillfälle att knyta kontakter med arbetsgivarna, säger Linn Wallén, mässarrangör.

Jobb & Utbildningsmässan är populär och brukar locka 3000-4000 besökare. Upptäck mässan du också!

Varmt välkommen till Jobb & Utbildningsmässan!

Tid och plats: Torsdag 27 februari klockan 14.00-16.00, Agnebergshallen, Färgaregatan 10, Uddevalla. Fri entré.

Håll dig uppdaterad om mässan på facebook