Styrketräningslokaler i idrottshallar stänger från 17 mars

Från tisdagen den 17 mars och tillsvidare är styrketräningslokalen i Rimnershallen och styrketräningslokalen i Agnebergshallen samt träningshallen på Walkesborgsbadet stängda. Det gäller även gymnastikdelen och klätterväggen i Rimnershallen. Orsaken är samhällsutvecklingen när det gäller coronavirus covid -19.

Rimnershallens styrketräningsyta, gymnastikdelen och klätterväggen är stängda tills vidare. Bollhallar, löparbanor och omklädningsrum är öppna som vanligt.

Hur länge styrketräningslokalerna kommer att vara stängda går inte att säga just nu.

Rimnershallens omklädningsrum, löparbanor och bollhallar är öppna som vanligt. Detta gäller även Agnebergshallen, som också håller öppet.

Vill du röra på dig utomhus?

Det finns många möjligheter att hålla igång runtom i kommunen. Här är några tips:

• Bjursjöns friluftsområde med motionsspår, utegym samt motorikbana
  • Motionsspår vid Vindsvalan, Bratteröd
  • Strandpromenaden och hela dess förlängning från Kuröd till Lindesnäs
  • Bohusledens delsträckor och Kuststigen
  • Fritidskartan – som kan erbjudas av orienteringsklubbarna
  • Spontanidrottsplatser, exempelvis vid Skeppsviken/Oljeberget, Dalaberg och Tureborg
  • Spår och leder vid Bulid (Egonspåret), Bredfjället samt Herrestadsfjället

Mer information om friluftsliv i kommunen