Släck ljuset och höj din röst för planeten

Nu på lördag 28 mars är det Earth Hour, en världsomfattande manifestation som genomförs för att skicka en signal till beslutsfattare att stoppa klimatförändringarna och bevara den biologiska mångfalden. Då släcker människor jorden runt ljuset under en timmes tid i en symbolisk handling.

Jordklotet sett från rymden

Delta i Earth Hour du också på lördag 28 mars, så höjer du rösten för vår planet. Foto: WWF

Det här är en tid för solidaritet och omtanke. Vi måste ta hand om varandra och vårt hem – vi måste se till att våra kollektiva röster hörs för att skapa en säkrare, rättvisare och hälsosammare framtid för alla – var med du också och höj din röst för planeten.

WWF grundade 2007 Earth Hour som en enkel symbolhandling med att släcka ljuset världen runt. Nu är Earth Hour världens största klimatmanifestation med miljontals deltagare över hela jorden. Nedsläckningen är en symbol för att visa sitt engagemang och sätta press på världens ledare att det är dags att agera för vår planet – vårt hem.

Earth Hour sätter fokus på att klimatutsläppen måste hejdas och att den snabba minskningen av biologisk mångfald måste stoppas för att få en hållbar framtid.

Släck ljuset under Earth Hour!

Du kan delta i Earth Hour som äger rum nu på lördag 28 mars klockan 20.30-21.30. Släck lampan och visa att du är med.

Mer information om Earth Hour

Se våra filmer med klimattips

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00