Är du verksam i centrum och vill flytta delar av din verksamhet utomhus?

Uddevalla kommun vill underlätta och stötta er företagare under den svåra situation som just nu råder med anledning av coronaviruset. En åtgärd är att förenkla förfarandet för dig som är verksam i centrumkärnan i Uddevalla eller i Ljungskile att kunna sälja och servera utomhus.

Uddevalla kommun erbjuder er som har verksamheter vid kommunens gator i centrumkärnorna i Uddevalla och Ljungskile att skicka in ansökningar om polistillstånd för försäljning utanför era lokaler till kommunen. Ni som företagare behöver då inte själva betala för polistillståndet.

Vi samlar in alla inkomna ansökningar och behöver ha dem SENAST nu på fredag 27 mars kl.12.00!

OBS! Det är viktigt att ni följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande folksamlingar.

Fyll i era uppgifter i pdf:en nedan och maila in den till: samhallsbyggnad@uddevalla.se
Ansökan om tillstånd enligt ordningslagen (pdf)
Ange ”Försäljning utomhus” i mailets ämnesfält!

OBS! I rubriken i ansökan skriv: ”Inbetalningsavi önskas per mail till samhallsbyggnad@uddevalla.se

Vid frågor kontakta:
Stefan Björling, centrumkoordinator, Uddevalla kommun
stefan.bjorling@uddevalla.se
Paula Nyman, enhetschef Samhällsbyggnad, Uddevalla kommun
paula.nyman@uddevalla.se

Läs om hur Uddevalla kommun behandlar dina personuppgifter på uddevalla.se/personuppgifter