Teaterföreställningar för barn bokas om till hösten

Tre teaterföreställningar för barn ställs in under nästa vecka på grund av samhällsutvecklingen av coronaviruset. Istället bokas föreställningarna om till hösten.

Illustration med ballonger i olika färger och glada barn.

Kalas Alfons Åberg med Sagofen Isadora kommer att visas i höst istället. Illustration: Gunilla Bergström

- Det är jättetråkigt att vi behöver ställa in arrangemang men vi har lyckats hitta ett nytt datum för några av de här föreställningarna i höst istället, säger Charlotta Stalefors, barnkultursamordnare.

De teaterföreställningar som ställs in under nästa vecka är Aaooii samt Sus och Bus med Sagofen Isadora och Bockarna Bruse med Anna Rynefors. Föreställningarna skulle ha spelats på biblioteken mellan 16-18 april.

Nu kommer föreställningarna Aaooii, Sus och Bus samt den tidigare inställda föreställningen Kalas Alfons Åberg med Sagofen Isadora istället att spelas lördag 17 oktober på Rampen i nybyggda Källdalsskolan.

- Det kommer att bli en härlig heldag med Sagofen Isadora på Rampen och föreställningarna riktar sig till olika åldersgrupper, Aaooii & Sus och Bus till bäbisar, och Kalas Alfons Åberg till barn 3-5 år så vi hoppas att det blir en rolig dag. Vi försöker även boka om Bockarna Bruse till ett nytt datum under hösten. Hela barnkulturprogrammet för hösten kommer vi att presentera som vanligt i slutet av augusti, säger Charlotta Stalefors.

Håll dig uppdaterad om barnkultur via sidan uddevalla.se/barnkultur

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00