Har du fått ekonomiska problem?

Konsument Uddevalla hjälper dig med budget- och skuldrådgivning. Kontakta oss om du har fått en försämrad privatekonomi, på grund av till exempel varsel, arbetslöshet eller minskad inkomst.

Rådhuset ingång till Konsument Uddevalla

Konsument Uddevalla finns i Rådhuset vid Kungstorget

- För många innebär coronaviruset en försämrad privatekonomi. Om ekonomin inte går ihop eller om man har problem med skulder så är viktigt att söka hjälp så tidigt som möjligt innan problemen förvärras, säger Sabina Ljusebråten, konsumentvägledare/budget- och skuldrådgivare.

- Det kostar ingenting att få rådgivning av oss och vi hjälper alla utifrån sin egen situation beroende av vilken hjälp man behöver för att få ihop en fungerande ekonomi, säger Laila Haglund, konsumentvägledare/budget- och skuldrådgivare.

Vi erbjuder även konsumentvägledning där vi ger dig vägledning och upplysningar om hur du gör vid reklamationer och tvister samt vilka rättigheter och skyldigheter du har som konsument. Just nu får vi mycket frågor om vad som gäller kring inställda resor och evenemang.

Konsument Uddevalla finns i Rådhuset, i centrala Uddevalla. Kontakta oss gärna via kontaktcenter, telefon 0522-69 60 00.

Konsumentverkets samlade information om ekonomiska problem och rättigheter vid coronavirus.

Se Konsumentverkets film Budget- och skuldrådgivning för dig med skulder: