Nytt nummer av Uddevalla&Du

Tidningen delas ut till alla hushåll i Uddevalla. I sommarens upplaga kan du läsa om smultronställen för stora och små. Du får tips vad du kan göra i Uddevalla, Ljungskile och Bokenäs under sommaren.

Nytt nummer av sommarupplagan av tidningen Uddevalla&Du

I detta nummer kan du läsa om Bohusläns museum, sportdykaren som öppnade ett dykcenter i Bokenäs och om entreprenören i Ljungskile som har haft många idéer som bidragit till att sätta Ljungskile på kartan.

Lite sommartips: I Uddevalla kan du ta en promenad upp på Skansberget där du har den bästa utsikten över Byfjordens inre vatten och Uddevalla centrum. Ta en tur på Strandpromenaden med trädäcket som smyger sig runt de branta bergväggarna längs havslinjen ut till Gustafsberg där Sveriges första bad- och kurort anlades i slutet av 1700-talet.

I Bokenäs kan du ta med picnickorgen och vandra i Svartedalens naturreservat längs den vackra bäckravinen som slingrar sig förbi ängar hela vägen fram till havet. På paradisön Bassholmen vid Nordströmmarna, ett naturreservat där kor och kalvar håller landskapet öppet är verkligen värd ett besök. 

I Ljungskile kan du strosa längs den vackra havsviken på Ljungskiles strandpromenad mellan Lyckorna Brygga och Laxbutiken. Ta dig till Stora - och Lilla Skarsjön som ligger i kanten av Bredfjällets naturreservat. En fin vandringsled som går runt Stora Skarsjön, här är fint att paddla, fiska och bada.

Läs tidningen »

Utgivare är Destination Uddevalla i samarbete med Uddevalla kommun.

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00