Behöver du hjälp med matinköp eller apoteksärenden?

Nu kan du som är 70 år eller äldre anmäla dig för att få hjälp med matinköp eller apoteksärenden. Anmälan går till Frivilliga Resursgruppen i Uddevalla (FRG) som ser till att någon av deras volontärer hjälper dig med det du behöver få hjälp med.

Blandade torrvaror och konserver i en genomskinlig plastback

Behöver du hjälp med att handla mat eller mediciner?

Du kan också ringa till kommunens kontaktcenter, som kan förmedla dina uppgifter vidare.

- Hjälpen är helt kostnadsfri och leveransen av matvaror eller mediciner sker vid dörren. När du skickat in din anmälan blir du kontaktad antingen av Frivilliga Resursgruppen eller av någon av de volontärer som hjälper till med denna tjänst, säger Ulrika Engelbrektsson, samordnare kommunledningskontoret.

Frivilliga Resursgruppen samordnar på uppdrag av Uddevalla kommun de frivilliga insatser som finns i Uddevalla, med anledning av den pågående pandemin av coronaviruset.

Behöver du hjälp med handling eller apoteksärenden? Anmäl dig via detta formulär

Du kan även anmäla dig via kontaktcenter, telefon 0522-69 60 00.