Biblioteket och mötesplatsen öppnar på Dalaberg

På måndag 27 juli öppnar Dalabergs bibliotek och Mötesplats Dalaberg igen. För att minska risk för smittspridning av covid -19 införs vissa förändringar i verksamheterna.

Dalabergs centrum med blommor och människor, samt texten Dalaberg

Mötesplats Dalaberg och Dalabergs bibliotek öppnar 27 juli.

Dalabergs bibliotek har i likhet med övriga bibliotek i kommunen bland annat plexiglasskärmar uppsatta vid diskarna, färre sittplatser, inga leksaker, spel och pussel på barnavdelningen och de bokningsbara datorerna är avstängda.

Mötesplats Dalaberg kommer att ta emot ett begränsat antal besökare i lokalerna. Det innebär att en värd möter dig vid entrén till mötesplatsen. Värden kan bland annat boka en tid åt dig om du önskar få hjälp med samhällsvägledning.

- Det kommer att fungera lite annorlunda på mötesplatsen nu jämfört med innan pandemin, så att vi följer myndigheternas rekommendationer. Caféet inne på Mötesplats Dalaberg kommer att vara öppet, men vi möblerar glest med avstånd mellan borden och har koll på antalet besökare i lokalen, säger Fredrika Abrahamsson, etableringskoordinator arbetsmarknadsavdelningen.

Jobbcaféet på Dalaberg öppnar måndag 3 augusti. Behöver du hjälp med din CV eller annat stöd för att söka arbete, så kan du boka tid för detta. Värdarna på Mötesplats Dalaberg kan hjälpa till med att boka en tid åt dig till Jobbcaféet.

Mer information om biblioteken i coronatider, öppettider mm

Mötesplats Dalaberg

Eller kontakta oss

Telefonikon

0522-69 60 00