Vill du hjälpa till med handling?

I den rådande coronapandemin behöver vi alla hålla i och hålla ut och fortsätta följa myndigheternas rekommendationer. Nu söker vi fler volontärer som kan hjälpa till med handling eller hämtning av mediciner till personer som är 70 år eller äldre. Du kan anmäla dig till Frivilliga Resursgruppen i Uddevalla (FRG), som har fått i uppdrag av Uddevalla kommun att samordna dessa frivilliga insatser.

Konserver och förpackningar med torrvaror

Kan du hjälpa till med handling eller apoteksärenden?

- Behovet hos våra äldre över 70 år kvarstår och vi behöver fortfarande frivilliga som hjälper till med handling och apoteksärenden. Vi är tacksamma för alla som vill hjälpa till, säger Ulrika Engelbrektsson, samordnare kommunledningskontoret.

Vill du hjälpa till? Uppdraget bygger på volontärarbete, ingen ersättning utgår. Det är viktigt att du inte själv tillhör någon riskgrupp för coronaviruset/covid -19.

Anmäl ditt intresse till FRG via detta formulär