Informationsträff för dig som vill starta eget företag

Välkommen på en informationsträff för dig som funderar på att starta eget företag i Uddevalla komun.

Datum: 19 oktober kl. 17:00-19:00 Plats: Dalabergs bibliotek, Uddevalla

Har du en bra affärsidé?
Vill du starta eget företag?
Vill du komma i egen försörjning?
Vilka möjligheter finns det för mig att starta företag?

Projektet Eget Företag Egen Stolthet bjuder in till en informationsträff om att starta eget företag.

Program:

• Arbetsförmedlingen – starta eget bidrag
  • Support Group Network - affärsrådgivning på flera språk
  • Coompanion - företagsformen ”Egen anställning” och sociala företag
  • Anwar Shammas, ägare företaget M+ Konsult AB: Min företagsresa
  • Arbetsmarknadsavdelningen, Uddevalla kommun

Vi träffas i bibliotekets lokaler och med hänsyn till Corona så är vi tvungna att begränsa antal deltagare. Först till kvarn gäller.

Arrangör: Projektet Eget Företag Egen Stolthet, Uddevalla kommun.

För mer information kontakta Kiomars Heydar, tel. 0522-69 67 63 eller Anneli van Roijen, tel. 0522-69 61 49

Läs om hur Uddevalla kommun behandlar dina personuppgifter »

Samtycker du/ni till att dina personuppgifter i form av namn, bild, film eller ljudupptagning, som vi inhämtat vid detta tillfälle, får användas för publicering på Uddevalla kommuns webbsida och sociala medier? * * (obligatorisk)